Vernieuwde "Rondleiding door Team Talento"

27-01-2019

De website van Team Talento is vernieuwd! In de afgelopen jaren zijn er flink wat talentgebieden, workshops, energizers en spelletjes bijgekomen. Daardoor paste de huidige werkwijze van onze website niet helemaal meer bij wat wij voor ogen hadden: Een eenvoudig te bedienen website, instelbaar op maat voor de leerkracht die het in de klas gebruikt.

Vernieuwde "Rondleiding door Team Talento"

De website is actief vanaf vrijdag 1 februari 2019

In de week van 28-31 januari kan je nog met de oude website werken via "http://www.teamtalento.nl.". Vanaf 1 februari zal die site niet meer actief zijn. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de nieuwe website.

Handige stroken op de hoofdpagina

Na het inloggen zie je gelijk een groot verschil t.o.v. de oude website. De hoofdpagina heeft een andere functie gekregen en bevat nu vier stroken. Die stroken vullen zichzelf tijdens het werken en zorgen ervoor dat je snel bij jouw workshops, spelletjes en energizers kunt komen.

Snel de juiste workshop op de tabbladen

Als je naar een van de vele talentgebieden gaat, zie je het volgende grote verschil. Bovenaan zie je een strook met beschikbare workshops. Jij bepaalt daar welke workshops je wilt zien. Direct daaronder zie je de inhoud van de gekozen workshop. En die kan je gelijk op deze pagina afspelen!

Ondersteuning

Natuurlijk helpen we je graag om onze website perfect in te kunnen zetten in jouw groep. De site werkt heel eenvoudig, maar wat extra hulp en uitleg kan je altijd wel gebruiken. Zo vind je op de pagina ondersteuning de workshop "Rondleiding door Team Talento". Maar wil je liever onze informatie lezen, dan kan je nu alvast de vernieuwde gebruikershandleiding inzien.

Terug naar dashboard