Team Talento Masterclass

24-02-2020

In deze online masterclass leer je alles over het werken met Team Talento. Na het volgen van de masterclass ben je een heuse Talento-expert geworden, weet je hoe je Team Talento in kunt zetten en haal je het maximale uit onze creatieve lessen.

Instappen kan op ieder gewenst moment én niveau. Schrijf je in en vergroot direct je "Talento-kennis"!

Team Talento Masterclass

Meedoen aan de Team Talento Masterclass

Meld je aan op onze actiepagina www.teamtalento.nl/masterclass.
De masterclass is geschikt voor alle leerkrachten die een Team Talento-account hebben en maakt deel uit van onze uitgebreide ondersteuning aan scholen die met ons pakket werken. Deelname is uiteraard gratis. We willen dat je zo optimaal mogelijk gebruikmaakt van Team Talento in jouw klas en daar helpen we je graag bij.

De masterclass volg je in je eigen tempo

De masterclass duurt ongeveer vier weken en gedurende die periode ontvang je van ons regelmatig een e-mail. In deze e-mails leren we je stap voor stap het beste uit Team Talento te halen. Je bepaalt zelf in welk tempo je de masterclass wilt gaan doen. Je mag er dus gerust langer dan vier weken over doen.

De Team Talento Masterclass spelregels

Je schrijft je online in op www.teamtalento.nl/masterclass.
• Inschrijven kan op ieder gewenst moment.
• Je ontvang vier weken lang diverse e-mails.
• Je logt in met je bestaande account.

Bekijk de folder

We hebben een mooie folder gemaakt, met daarin een overzicht van de activiteiten die we in deze masterclass gaan behandelen. De oefenstof is altijd een mooie mix tussen theorie en praktijk. Klik hier om de folder te bekijken.

Terug naar dashboard