Special: Winter

05-01-2021

De special: Winter zit boordevol leuke workshops, video's en spelletjes. Er is genoeg keuze voor alle groepen én leerlingen. We hopen dat onze winter-special je gaat helpen met het maken van leuke én creatieve lessen. Veel plezier!

Special: Winter

Allerlei activiteiten rondom het thema "Winter"

Voor alle groepen hebben we leuke workshops en spelletjes gemaakt. Zo is er het theaterleesverhaal "De koukleumklappers". Praat met de leerlingen over de kijkplaat en speel daar ook de vier spelletjes bij. Ontdek de vele puzzels, ga lekker bewegen, zingen en dansen. Deze winter-special zal de komende weken nog verder aangevuld gaan worden met extra workshops. Denk aan: tafeldrummen, voorleesverhaal, bewegend leren én een nieuw avontuur van Blinkie.

Starten met de special: Winter

Het theaterleesverhaal "De koukleumklappers" en de twee spellen bij de workshop "Kijkplaat" kan je prima gebruiken om het thema "Winter" te introduceren. Vul deze drie programma's aan met de winter-workshops die je zelf graag wilt inzetten in jouw groep.
  • Kijkplaat: Sam en Tess zijn in de winterse tuin en hebben veel sneeuwpret. Kijk met z'n allen naar de plaat en praat erover. Of speel één van de vier kijkplaat-spellen.
  • Puzzels: Bij de kijkplaat hebben we een achttal leuke puzzels gemaakt. De leerlingen mogen in dit spel zelf een puzzel kiezen.

  • Tip: Bekijk de handleiding bij het onderdeel "Kijkplaat"

    Bekijk zeker eens de handleiding van de workshop "Kijkplaat" en leer de mogelijkheden kennen van de kijkplaat én van de puzzels.

    Terug naar dashboard