Special: Sport en spel

03-05-2021

De special: Sport en spel zit boordevol leuke workshops, video's en spelletjes. Er is genoeg keuze voor alle groepen én leerlingen. We hopen dat onze sport-special je gaat helpen met het maken van leuke én creatieve lessen. Veel plezier!

Special: Sport en spel

Allerlei activiteiten rondom het thema "Sport en spel"

Voor alle groepen hebben we leuke workshops en spelletjes gemaakt. Zo is er het theaterleesverhaal "Kampioenen". Praat met de leerlingen over de kijkplaat en speel daar ook de vier spelletjes bij. Ontdek de vele puzzels, ga lekker bewegen, zingen en spelen. Doe aan vingerfitness of speel in het theater een wedstrijd in slow-motion na!

Starten met de special: Sport en spel

Het theaterleesverhaal "Kampioenen" en de twee spellen bij de workshop "Kijkplaat" kan je prima gebruiken om het thema "Sport en spel" te introduceren. Vul deze drie programma's aan met de sport-workshops die je zelf graag wilt inzetten in jouw groep.
  • Kijkplaat: Sam en Tess helpen juf Mila mee met het verzamelen van alle spullen voor het grote Sport- en spelfestijn. Kijk met z'n allen naar de plaat en praat erover. Of speel één van de vier kijkplaat-spellen.
  • Puzzels: Bij de kijkplaat hebben we een achttal leuke puzzels gemaakt. De leerlingen mogen in dit spel zelf een puzzel kiezen.

  • Tip: Bekijk de handleiding bij het onderdeel "Kijkplaat"

    Bekijk zeker eens de handleiding van de workshop "Kijkplaat" en leer de mogelijkheden kennen van de kijkplaat én van de puzzels.

    Terug naar dashboard